Dostava in prevzem

Naročene izdelke, ki so na zalogi odpošljemo še isti, oziroma naslednji delovni dan od dneva naročila, če je to mogoče. Razen v primeru da izdelka ni na zalogi. V tem primeru vas bomo obvestili najkasneje naslednji delovni dan po oddaji naročila in vam v primeru predplačila na vašo zahtevo vrnili denar. Maksimalni rok dobave pošiljk je 5 delovnih dni od naročila.

Naročenih izdelkov ne pošiljamo ob sobotah, nedeljah in praznikih.

Ponudnik mora blago dostaviti v obljubljenem času. Stroški poštnine znašajo 2,39 € z DDV za naročila do vključno 24,99 €. Poštnina se prišteje k znesku nakupa in izpisana ločeno na računu. Za naročila nad 25,00 € z DDV je poštnina BREZPLAČNA.

Navedeni stroški poštnine veljajo samo za dostavo na območju Republike Slovenije. Za dostavo v kraj izven Republike Slovenije je možen individualen dogovor s kupcem, ki predhodno pošlje pisno prošnjo za dostavo na želeni naslov izven RS na elektronski naslov: info@theargoline.com, saj se poštnina zaračuna po ceniku Pošte Slovenije d.o.o.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Potrošnik ima pravico, da v 30 dneh podjetju pisno sporoči odstop od pogodbe, in sicer na kontaktni e-naslov: info@theargoline.com ali po pošti na naslov Argo line, Janja Jenc s.p., Matena 63a, 1292 Ig. Potrošnik mora nato blago vrniti podjetju v tridesetih dneh po pisnem sporočilu o odstopu potrošnika od nakupa, s tem da sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani (sam izdelek in njegova notranja/zunanja embalaža). Ponudnik vrne celotno kupnino (kupnina s stroški dostave) takoj ko je mogoče, najkasneje pa v desetih dneh po prejemu sporočila o odstopu potrošnika od nakupa.